Sebuah Blog Yang Memberikan Berita Informasi artis gosip Artikel Berita Isu terkini Semasa Video dan info Menarik

Wednesday, 21 January 2015

Rancangan Running Man Versi Malaysia Terbitan TV9 Bakal Temui Anda

57 comments :
SALURAN TV9 bakal menerbitkan sebuah program realiti sendiri berinspirasikan Running Man yang popular di Korea, mengikut acuan tempatan dan diberi judul Lari.

Ianya dikatakan bakal bersiaran dalam waktu terdekat ini.

Yang menariknya program ini menampilkan hos popular Azwan Ali di samping artis-artis lain seperti Arja Lee, Aisya Hasnaa, Haris Alif dan Afiq Shazwan yang turut bertindak sebagai hos bersama.




Di Korea, program ini dibintangi barisan artis popular sana antaranya Lee Kwang Soo, Song Ji Hyo, Kim Jong Kook, Ji Suk Jin, Yoo Jae Suk, Gary dan Ji Suk Yin.




Adakah Lari, Running Man versi Malaysia mampu menandingi kehebatan versi Korea yang sememangnya mendapat sambutan hangat di negara ini?

Untuk pengetahuan, Running Man bukan sahaja diminati penggemar muzik K-Pop, sebaliknya orang yang anti dengan muzik K-Pop pun layan program ni tau!

Sama-sama kita tunggu dan lihat sambutan yang diberikan penonton terhadap program Runningman versi malaysia tersebut

Lihat Video di Bawah ini Lari 2014 - opening




Sumber mynewshub.cc

57 comments :

  1. hahaha...belum nengok lagi dah kelako..nak JOIN...!!!!

    ReplyDelete
  2. Pling sesuai is :

    Yoo Jae Suk = Ac Mizal
    Kim Joong Kook = Aaron Aziz
    Gary = Shahir Zawawi
    Haha = Shahrol Shiro
    Song Ji Hyo = Jihan Muse
    Kwang Soo = Nabil
    Ji Suk Jin = Harun Salim Bachik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mantaplah! Kalaulah Jihan n Nabil ada, memang kelakar habis!

      Delete
    2. Yu Jae Seok=Aznil
      Ji seok jin=Azhar
      Kim Jong Kook=Wan wala
      Gary=Shaheizy Sam
      HAHA=Zizan
      Ji Hyo=Yana Shamsudin
      Kwang Soo=Nabil
      Reason:
      Aznil:bijak,pndai mengacara mcm jae seok
      Azhar Sulaiman: Tua,lembik tp pndai mcm Seok Jin
      Wan Wala:tough sado,terkuat kaki gim tp klako mcm joong kook
      Sam:muka slambe cool sesuai bergandingan dnga yana (ji hyo) sebgai mondays couple mcm dlm flim adnan sempit dn bini-bini ku gangster
      Zizan:klako perangai mcm bdx kecil same dengan HAHA
      Nabil:tinggi antara smua klako xtau malu mcm kwang soo.Saya copy dari sorang bro ni nama nye iskandar.

      Delete
  3. Kutuk2 kpop..tp cedok idea dorg gak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade ke org nk tgk crite ne??? Menyedihkn btol rncangan kt malaysia ne...xde idea btol...

      Delete
    2. runningman msia???!!!! please la, xperlu kot, *menyampah*

      Delete
    3. betul tu , malu dow , low class btul artis2 die

      Delete
  4. Hari tu ad tgk jap lari..best jugà..tp tolglah jangan amik azwan ali..gedik gile.tk serius.tahu nk mgarah jek.kesian shahrol ngan amir satu kumpulan ngan dia..jihan muse sesuai kalau jadi ji hyo

    ReplyDelete
  5. Lagi bagus tengok versi korea.... Kutuk kpop tapi ikut idea mereka. No originality.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju.. takde idea lain ke cane ntah! Tolong laa batalkan..

      Delete
  6. dh xd org len ke nk amik..si azwan ali yg memualkan mmg sori r nk tgk..bapuk gedik..ac mizal lg best

    ReplyDelete
  7. Omg, this is a bad bad idea. It's a ridiculous idea! No, what have you done!! D':

    ReplyDelete
  8. Its okay kalau diorang nak buat cam running man tapi buatla game yang orang malaysia main. Expose budaya and permainan traditional melayu or bgsa bgsa lain dalam malaysia ni. Janganla ikut sebijik , tak bestlah. Confirm kena bandingkan.

    ReplyDelete
  9. This is my opinion
    Song Ji Hyo - Yana shamsudin
    Gary - Sam Shaiezy
    Haha - Johan Jozan
    Yoo Jae Suk - Pak Nil
    Ji Suk Jin - Harun Salim Bachik
    Kwang Soo- Zizan Razak
    Jong Kook - aaron aziz atau Remy Ishak

    ReplyDelete
  10. ini semua poyo nak mampos...da makin buang tebiat...producer kt malaysia ni da kering otak ke ape??? dah ludah2 pehtu duk jilat balik...siap sedut kahak lg tu...phuii...

    ReplyDelete
  11. boleh ke rm m`sia lawan rm korea...
    whatever it is good try tv 9... peace

    ReplyDelete
  12. hari tu kutuk kpop. hari ni copy kpop. ko ni slalu berak makan balik, berak makan balik ke?

    ReplyDelete
  13. Such a shame. No originality no sense and ridiculous overload. Stupid idea.

    ReplyDelete
  14. Dahla kutuk org korea lps tu copy pulak variety show korea.. hampeh ptuii!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  15. This is my opinion
    Song Ji Hyo - azwani alisa(adik azwan kepade ali)
    Gary - ali azwan
    Haha - ali azwan
    Yoo Jae Suk - ali azwan
    Ji Suk Jin - azwan ali
    Kwang Soo- azwan ali
    Jong Kook - azwan ali

    ReplyDelete
  16. well ape ape pown support la sikit rancangan tempatan.. kalaw dapat sambutan ramai ok la tu teruskan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. typical malaysian...x de idea sibuk nk curi idea org...

      Delete
    2. Klu fresh idea mmg akn support tp copy sory mmg akn jd hambar...

      Delete
  17. Mesti x de sape layan citer nie..sorry k

    ReplyDelete
  18. do they even buy the copyright??if not, this is totally wrong..jz sying..

    ReplyDelete
  19. Kalau aku join mesti org layan.sebab kwang soo kembar seiras aku..hahah baik aku ganti azwan ali..

    ReplyDelete
  20. Kalau aku join mesti org layan.sebab kwang soo kembar seiras aku..hahah baik aku ganti azwan ali..

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. X ada idea lain ke...meniru rancangan org lain..sapa2 pun boleh buat..

    ReplyDelete
  23. eiii mnyampah...mniru rncangan org lain sja kerja org mlsia nie..huhhh...

    ReplyDelete
  24. sepa la yg mo tgok dorg ni kunun? kompom sampah dorg ni. ada hati mo tiru RM korea yg daebak tu..

    ReplyDelete
  25. azwan ali?? wtf.. mmg x la aku tgk.. jauh beza karakter ngan yoo jae suk.

    ReplyDelete
  26. Ji suk yin tu sape plak?! Tula... Nak ikut runningman,tapi nama member RM pon x tau. Stupid. It's HAHA not Ji Suk Yin !

    ReplyDelete
  27. Aku bukan takmo support prog Malaysia.. Tapi, biarlah program yg org tak buat lagi.. Erti kata lain, jangan CIPLAK idea org walaupun ada pengubahsuaian..! Tolong ar... Tambah2 lagi, kalau hamba allah tu ada (gambar atas, kasut kuning) uwekk wekk...

    Lagi satu, dalam RM depa ada attitude yg bagus,walapun junior bergurau dgn senior.. Senior tak amik port, just anggap "this is for entertainment".. Cuba buat melawak dengan kasut kuning tu, mesti nanti ada kes I SAMAN Youuuu! :P :P Entah episod berapa, mesti ada yg masam muka... :/ Yuhuuu! I know u laa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol2 Running Man cite popular so org dh taw jln cite n keunikkn die .....bila d copy org akn compare n cite akn jd xbest

      Delete
  28. http://replygif.net/i/272.gif

    ReplyDelete
  29. sorang pon aku tak kenal kecuali bapok tua azwan ali

    ReplyDelete
  30. aq dh ler x tgk run brother apatah lagi lari yg x lwk mcm lee kwang soo . aq minat running man !!!!!

    ReplyDelete
  31. I've nothing to say. Kalu cite ni ditayangkn, aq konfem xkn tgk punya. Lyn RM lg syok. Lg satu, bkn JI SUK YIN tp HAHA! For the 1st time, Im very disappointed wif mlysian director.

    ReplyDelete
  32. Adakah Lari, Running Man versi Malaysia mampu menandingi kehebatan versi Korea yang sememangnya mendapat sambutan hangat di negara ini?hahah..statement apakah ini?
    nk jawab pon mcm xsmpai hati ja.xtgok lgi pon dh tw jwpnnya..kehkehkeh

    ReplyDelete