Sebuah Blog Yang Memberikan Berita Informasi artis gosip Artikel Berita Isu terkini Semasa Video dan info Menarik

Friday, 6 February 2015

Berhenti Siarkan Gambar Saya Tidak Bertudung - Shila Amzah

No comments :
Penyanyi Shila Amzah hari ini mendesak pihak yang masih menyiarkan foto dan videonya tidak berhijab berhenti berbuat demikian.

Shila yang mula berhijab sepenuhnya sejak 2012 terpaksa menyuarakan pendirian tersebut setelah ramai pihak masih menyiarkan foto dan video dirinya tidak bertudung di laman sosial.

Selain daripada itu hila Azmah telah memberi amaran kepada pihak yang sering memuatnaik gambar dan video dirinya tidak memakai tudung dan membuka aurat.

Shila Amzah dilihat agak berang dan annoying kerana gambarnya tidak bertudung di upload dan dirinya di tag ke gambar tersebut.

Shila Amzah juga meminta orang ramai dan juga peminat menghormati privasinya dan penghijrahannya yang kini sudah bertudung.
Ini komen Shila Amzah:

Videos and photos before hijab,gotta really STOP.. Stop posting,and airing me without the hijab.. Who ever who tag me with those photos again..Will be blocked immediately. Kena belajar respect privacy org yang dah berhijab.

Amaran Shila Azmah ini sememangnya wajar dibuat kerana memang ramai yang masih memuatnaik gambar dirinya sewaktu tidak bertudung.
No comments :

Post a Comment