Sebuah Blog Yang Memberikan Berita Informasi artis gosip Artikel Berita Isu terkini Semasa Video dan info Menarik

Sunday, 8 February 2015

Gambar Comel Baby Bump Pertama Lisa Surihani

1 comment :
Akhirnya penantian pasangan suami isteri Lisa dan Yusry untuk menimang cahaya mata pertama mereka akhirnya di kabulkan apabila Lisa sah hamil.

Berita Lisa Surihani hamil benar-benar memberikan khabar gembira kepada seluruh peminatnya malah rakan artis juga turut tumpang gembira. Bila bakal bergelar ibu ni, Lisa Surihani makin berseri-seri

Tapi dalam masa yang sama, keterujaan tersebut bagaikan tak lengkap kerana Lisa masih belum mendedahkan usia kandungannya. Malah, berita gembira itu juga tidak dikongsikan secara terperinci bersama peminat.

Kalau ibu mengandung yang lain tak sabar nak berkongsi setiap detik dan gambar sewaktu mengandung, tapi Lisa nampaknya tak berbuat demikian. Mungkin belum lagi.


Terima kasih kepada Sharifah Amani yang memuat naik sekeping foto terbaru Lisa menunjukkan baby bumpnya di Instagram petang semalam.

" Glowing. Just as she should. 
May you be blessed with health, peace and tranquility throughout. Mudah mudahan Allah setuju. Much love @iamlisasurihani"Memang comel baby bump Lisa Surihani, agaknya lelaki ke perempuan yer? yang penting pasti comel seperi ibu dan ayah mereka.

Majoriti peminat pun dapat lihat baby bump yang comel tu, Tak lama lagi lengkaplah hidup Lisa sebagai seorang wanita sejati. Hihi!

Apapun tahniah dari kami untuk Lisa & Yusry, mesti berdebar-debar menunggu kelahiran anak pertama mereka selepas 3 tahun menunggu.

1 comment :