Sebuah Blog Yang Memberikan Berita Informasi artis gosip Artikel Berita Isu terkini Semasa Video dan info Menarik

Monday, 26 January 2015

Nur Fazura Tegur Sikap Berlagak Zizan Razak Di MLM 2014?

34 comments :
Kepada Peminat Menonton program Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM 2014), pasti anda tahu komen pedas yang diberikan oleh juri, Nur Fazura kepada kumpulan Virus yang dianggotai Zizan Razak, Tauke dan Yus, Jumaat lalu.

Dilihat kurang memberangsangkan, Fazura menyifatkan persembahan kumpulan itu sebagai hambar.

Tapi mungkin kerana tidak berpuas hati dengan komen Fazura, Zizan memotong percakapan aktres tersebut dan perbuatan itu dilihat agak biadap oleh sesetengah penonton.

Mungkin Fazura dilihat kurang senang dengan sikap Zizan dan telah memuatnaik satu tweet di laman sosial yang berbunyi:

"It's okey to make mistakes, just dont be arrogant. Do learn a thing or two about manners"



Ramai beranggapan tweet itu ditujukan kepada Zizan kerana sikapnya yang sukar untuk menerima teguran sebelum itu.

Sebenarnya ini bukan sahaja untuk Zizan tetapi kepada semua peserta Maharaja Lawak Mega kerana ramai diantara mereka suka menyampuk dan membuat lawak ketika dikomen walhal masa dah tamat. Peserta disarankan agar tidak menyampuk dan mendengar komen juri, tak kisahlah baik atau buruk.

34 comments :

  1. Replies
    1. biar kurang lawak...jangan kurang ajar

      Delete
  2. mungkin zizan nak melawak dengan anda.....tapi anda tak pandai nak melawak.....lain kali jangan jadi juri...kalau kes macam ni pon nak jadi hal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bkn masalah juri. Zizan tu memang belagak dan kurang ajar. Ingat dia perfect sgt ker? Hari tak selalu nya cerah.

      Delete
    2. Lepas ni time bos tengah tegur kita pastu kita melawak pastu bos pelesing kita, bolehlah suruh bos tu letak jawatan.

      Delete
    3. Memang betul pun, bkn slh juri.. zizan pun xyah la over sgt, mlm tu mg virus xlawak.. ssh sgt ke nk dgr komen dari juri? Kalo xnk dgr, baik xpyh masuk maharaja lawak.. lebih bagus jadi mcm pelawak veteran, xde contest, tapi lawak yg berkualiti..

      Delete
  3. Betul2..farah quin pun..nmpak anti sngt ngn virus.komen tah pape.. Hampeh punya juri..pui!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zizan yg hampeh belagak nak mampus.

      Delete
    2. bukan anti..tapi dah memang btol...virus memang hampeh ....

      Delete
    3. Betul2,..lawak virus mg hampeh.. memanglah susah nk melawak, tapi jgn la smpai krg ajar

      Delete
  4. chill lah fazura...ermm zizan buat cmtu supya muke ko xbekerdut time bg komen..alamakk aii diorg xde pape ko plk yg touch lelebihhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko pun sama mcm zizang ning...berlagak nak mampos.

      Delete
  5. Fara Quinn tu.. dah tak faham tp Astro lantik jadi Juri..

    ReplyDelete
  6. nk buat persembahan time persembahan..time kene komen diam sudey...

    ReplyDelete
  7. ...namanya lawak.....jadi tak kisah lar klu para peserta berlawak dari sudut manapun. sya tak nak kata zizan OK dan fazura tak OK....dalam hal mcm ni...GIVE n TAKE. ...tak perlu keci hati.

    ReplyDelete
  8. virus mmg rude.. tu jer.. terpulang pd korank.. tiap org de pendapat memsing.. mungkin korank ske ble korank ckp tp org glak2 kn n buat muke n pndg tmpt len.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Bila lah virus nak terkeluar . Tak lawak langsung la...!!!

    ReplyDelete
  10. Virus mmg rude... Lebih2 lg yus... Slalu buat muka bila juri komen

    ReplyDelete
  11. Dah namanya juri, peserta seharusnya mendengar komen juri. Semua juri bersikap profesional, peserta perlu la profesional. Jangan lupa, mcm mana sikap peserta di pentas MLM, anda semua sedang menjalankan uji bakat kepada semua produksi di luar sana. Bila anda tak profesional, macam mana orang nak bagi job... Fikir2kan lah...
    Pendapat saya, keempat2 juri profesional dan mereka mempunyai pandangan masing2. Cuba la klu Ogy atau adlin yg jd juri, dorg tu straight forward dan takde tapis2 klu komen.

    ReplyDelete
  12. Kadang2 kita harus ditegur agar kita tahu kesilapan kita...demi kebaikan kita juga...

    ReplyDelete
  13. pisss yo !! nakkomen sikit pasal s zizan ni,
    susah klau kite rase diri kita ni hebat, nak buat lawak pon bukan bmakna hilang ase sopan kat org. org tngh becakap bg komen,spatutnya kita kena diam jngan asik nak mnyampuk jer,... tu tak sopan maknanya zizan oiiii,... kalau rase dah hebat sngat tak yah la masuk MLM tu baik berambusssssss,..oupssss,...sorry tekasar sikit....

    ReplyDelete
  14. Meluat dengan zizan, bEqlagak nak mampus

    ReplyDelete
  15. Zizan memang berlagak pn skrng nie....macam2 hal....jangan poyo sangat...anda akan kebawah nanti....

    ReplyDelete
  16. Biar jd pelawak tp jgn jd biadap..

    ReplyDelete
  17. jambu much more better than virus =.=

    ReplyDelete
  18. Zizan2....!! Memang jampqk dah si zizan ni berlagak... manusia cepat berubah...

    ReplyDelete
  19. Bagi saya semua ada pendapat masing2.. Tapi bagi saya lawak virus mmg hambar..saya pun tak tahu kenapa...kdg2 bila turn virus buat lawak rasa macam emmmm...no komen la..mana pergi nya zizan dulu..bila saya pikir2 kan balik,zizan hidup ada johan..sebab bila tgok kembali maharaja lawak yg lepas,zizan lawak nya mmg2 lawak sekiranya ada johan..so,lepas ni saya harapkan sesiapa yang masuk maharaja lawak mesti ada keserasian nya..mungkin zizan tak serasi ke..kita mana tahu...diharapkan johan tahun 2015 masuk la maharaja lawak..rindu dengan lawak johan dan zizan...dan di harapkan pihak astro tk payahla nk berganding dgn org ni dan org itu...so apa2 hal saya sokong jozan..rindu dgn lawak korg..

    ReplyDelete
  20. 1 je aku nak cakap untuk zizan n virus...
    biar org kata kurang lawak...
    jangan kurang ajar...

    pehe dok!!!

    ReplyDelete
  21. lol....so rude.....x bleh nk ditegor dok dlm hutan,,,ko naik jdi top pon psal johan....kalu x,,,hmmmmm....

    ReplyDelete
  22. Zizan xngam buat lawak dgn jambu,jambu buat lawak merapu(lawak bebal,zizan terikot2 lawak bebal jambu)..

    ReplyDelete
  23. pelakon x sesuai jd juri maharaja lawak mega biar la pelawak senior jd juri baru sempoi .... mcm dulu2 MLM 1 , 2 , 3 kan best lebih2 lg masa ada din beramboi tu. pelakon jadi juri x blh kawal emosi bila peserta cuba buat lawak

    ReplyDelete
  24. Lawak dh x ada kualiti, x ada idea lawak yg bernas dari virus, harap dorang Jng syok sendiri....

    ReplyDelete
  25. Hahahhahaha.....bergaduh sesama sendrik gara2 nak back up idola masing2....ini lah dunia...

    ReplyDelete